X
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Sipariş Özeti Toplam 0 ürün
Sepet Tutar 0.000,00 TL
İndirimler -0,00 TL
Kargo Ücreti ÜCRETSİZ
Toplam Tutar 0.000,00 TL


SEPETİ GÖRÜNTÜLE

ALIŞVERİŞE DEVAM ET
Konum
Konum seç
Efsane Teslimat'lı ürünleri görmek için konum seçin
Konumu kaldır
(16.04.2024 09:12:29, 1)
(16.04.2024 09:12:30, 4)
(16.04.2024 09:12:30, 5)
(16.04.2024 09:12:30, 6)
(16.04.2024 09:12:30, 7)
(16.04.2024 09:12:30, 8)
(16.04.2024 09:12:30, 9)
(16.04.2024 09:12:30, 10)
(16.04.2024 09:12:30, 11)
(16.04.2024 09:12:30, 12)
(16.04.2024 09:12:30, 13)
(16.04.2024 09:12:30, 14)

Giyilebilir Teknoloji / Akıllı Saatler

Ürünleri Filtrele
  1. Markalar

  2. Fiyat Aralığı

Akıllı Saat Modelleri

Saat, uzun zamandır hem evlerimizde hem de bileğimizde kullandığımız ve hayatımızı kolaylaştıran ürünlerden birisidir. Kol saatleri ise en çok kullanılan ve hem şık hem de rahat kombinlerin vazgeçilmezi haline gelmiş bir aksesuardır. Saat aksesuarı bu kadar yaygın kullanıma sahipken gelişen teknoloji ile birlikte tarihçesi çok da eski bir zamana dayanmayan akıllı saatler hayatımızda yer almaya başladı. Giyilebilir teknolojik ürünler üzerine araştırmalar ve pratik uygulamalar gittikçe yaygınlaşarak insan hayatının kolaylaştırılması hedefleniyor. Gündelik yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen teknoloji, aksesuarların da giyilebilir teknolojilerle birleştirilmesini gerekli ve hatta neredeyse zorunlu hale getirmiş durumda.

Akıllı saat, içerisinde kendine özgü bir yazılım ve işletim sistemi bulunan bir cihazdır. Hayatımıza ilk olarak 2012 yılında dahil olmuştur. En temelde saati ve ek olarak tarihi gösterme özelliğiyle klasik saatlere benzer bir üründür. Her ne kadar klasik bir saat görünümünde olsa da akıllı saatler birçok teknolojik özelliklere sahiptir. Bu özelliklerden bazıları arama ve mesaj bildirimlerinin gösterilmesi, uyku düzeni ve nabız ölçümü, alarm kurma sistemi, müzik dinleme imkanı ve kulaklıkla senkronize çalışabilmesi şeklinde sıralanabilir. Her gün yenilenen teknolojilerle bu özellikle değişim göstermeye ve geliştirilmeye, çeşitlendirilmeye devam etmektedir.

Akıllı saatlerinizi günlük hayatta sağlık ölçümlerinizde, uykunuzu takip etmede, antrenmanlarınızı ya da yürüyüşlerinizi yaparken kalp atışı ve antrenman hacmi gibi özelliklerin analizini yapabilmede, telefonunuzdan uzaktayken bile uygulama bildirimlerini ve aramalarınızı takip etmede kullanabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında, hızla akan günlük yaşam içerisinde akıllı saatler artık gerçekten vazgeçilmez giyilebilir aksesuarlarımız haline gelmiş bulunmaktalar.

Akıllı Saat Fiyatları

Akıllı saat fiyatları marka, model ve içerisinde bulunması istenilen özelliklere göre değişiklik gösterebilir. Doğru araştırmayı yaptığınız takdirde hemen hemen her bütçeye uygun bir akıllı saat bulabilirsiniz.

Akıllı saatleri özellikleri bakımından iki kategoriye ayırarak incelemek mümkündür. Bu kategorilerden birincisi günlük kullanım için daha uygun olan, genel amaçla kullanılan akıllı saatlerdir. Aslında bu saatler günlük hayatta kullandığımız kol saatlerimizin yerine geçer ve telefonlarınızla senkronize şekilde çalıştıkları için bilgilerinizin takibini sağlarlar. Telefondan yapabileceğiniz birçok şeyi günlük kullanıma uygun akıllı saatlerinizle de yapabilirsiniz. Bu tarz akıllı saatlerle yapabileceklerinize örnek olarak GPS takibi, uygulama bildirimi ve mesaj takibi, spor takibi, nabız ve uyku takibi gibi özellikleri sıralayabiliriz.

Akıllı saatlerin ikinci kategorisinde ise daha spesifik amaçlarla kullanılmak için tasarlanmış akıllı saat modelleri yer alır. Bu tarz akıllı saatler hem telefonla senkronize şekilde çalışır hem de telefona bağlı olmadan ayrıca kendi özellikleriyle de kullanılabilir. Birinci kategoriye benzer şekilde yine GPS, spor takibi, hava durumu gibi özellikleri bu kategorideki saatlerle de takip edebilirsiniz. Aradaki farklardan bir tanesi ise ikinci kategoriye ait yani daha spesifik amaçlar için üretilmiş akıllı saatlerin birinci kategorideki saatlere nazaran biraz daha sert darbelere, su ve toz gibi etmenlere karşı daha dayanıklı tasarlanmış olmalarıdır. Uçuş veya dalış yapan biriyseniz alanınıza ait daha spesifik verileri inceleyebilmenize olanak sağlayan bu akıllı saatleri size akıllı saat önerisi olarak sunabiliriz.

Akıllı Saat Popüler Markaları

Akıllı saatler konusunda en çok öne çıkan ve en popüler hale gelmiş markalardan bazıları Xiaomi akıllı saat, Huawei akıllı saat ve Samsung akıllı saat şeklinde sıralanabilir. Her bir markanın kendine özel tasarımı mevcuttur. Bu yüzden modeller arasında karşılaştırma yaparken her bir markanın kendine ait özellikleri olduğunu göz önüne alabilirsiniz. Akıllı saat seçiminizi yaparken dokunmatik ekran, pil süresi veya sunduğu diğer işlevsel özelliklerini göz önüne alabilirsiniz.  

Ayrıca akıllı saatlerin sahip olduğu yazılımlar da farklılık gösterir. Her bir markanın kendine ait işletim sistemi olabilir. Markaların kullandığı işletim sistemi ve sürümüne dikkat ederek seçim yapmanızı öneririz. Ayrıca telefon ve akıllı saat model uyumunu da göz önüne alarak markalar arasında seçim yapabilirsiniz. Ayrıca bazı markalar farklı durumlarda kullanılacak saat modellerine de sahiptir. Örneğin, çocuklara özel modelleri tercih ederek çocuğunuza güvenli bir akıllı saat deneyimi yaşatabilirsiniz.

Akıllı Saat Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hemen hemen her teknolojik alette olduğu gibi akıllı saatler için de en iyi akıllı saat sizin kullanım talebinizi ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayan akıllı saattir demek mümkün. Tabii ki hem fiyat hem kalite olarak akıllı saatleri birçok alt kategoriye ayırarak inceleyebiliriz. Fakat günün sonunda sizin akıllı saati ne için kullanmak istediğiniz ve içerisindeki hangi özelliklerin size kullanım kolaylığı sağlayacağı size özeldir. Tüm bu özel ve özgün tarafına rağmen yine de akıllı saat seçimi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç unsur mevcuttur. Bu unsurları şu şekilde sıralayabiliriz: 

Tercih edeceğiniz akıllı saat, aktif olarak kullandığınız ve akıllı saatinizle senkronize etmek istediğiniz telefonunuz ile aynı işletim sisteminde çalışıyor olmalı. Bu şekilde çok daha kaliteli ve uzun ömürlü bir servis almış olursunuz. Akıllı saatlerin bazıları yalnızca tek bir işletim sistemiyle uyumlu olurken bazıları her iki işletim sistemine bağlı cihazla da uyumlu şekilde çalışabiliyor. Dolayısıyla bir akıllı saat tercihi yaparken en çok önemsediğiniz şeylerden biri akıllı saatinizle cihazınız arasındaki işletim sistemi uyumu olmalı. Uygulama kullanma kolaylığı açısından da bu özellik yüksek önem taşır.

Akıllı saat tercih ederken göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer unsur ise ekran özellikleri. “Ben çok renkli, yüksek kontrast özelliklerine sahip bir ekran istiyorum” diyorsanız biraz daha az ömürlü bir pil sağlığını tercih etmek durumunda kalabilirsiniz. “Pil ömrü uzun olsun, uzunca bir süre beni yarı yolda bırakmasın” diyenlerdenseniz o zaman da modeline göre biraz daha düşük kontrast özelliklerine sahip, az parlak bir dokunmatik ekran sizin için daha uygun olabilir. Ayrıca saatinizi açık havada kullanacaksanız daha parlak ekranlar sizin için daha avantajlı olacaktır. Kapalı alanlardaki kullanım için daha mat renkli bir ekran yeterli bir kullanım imkanı sunacaktır.

Uygulama çeşitliliği de akıllı saat tercihinde önemli bir unsur. Her uygulama her akıllı saatte aynı verimde çalışabilirlik göstermiyor. Akıllı saatinizi seçerken hangi uygulamayı nasıl çalıştırdığını önden incelemek size bu noktada yardımcı olabilir. Bu sayede cihazınızı kişiselleştirebilir, kendi zevk ve ihtiyaçlarınıza göre dizayn etme imkanı bulabilirsiniz. Örneğin bazı cihazlar arama açısından çok daha güçlü bir altyapıya sahiptir. Bazı akıllı saat modelleri de sizin sağlığınızı daha iyi takip edebilir.

Müzik, video, fotoğraf gibi hizmetlere önem veriyorsanız seçeceğiniz akıllı saatin depolama alanını mutlaka önden incelemeli, daha geniş depolama alanına sahip akıllı saatleri tercih etmelisiniz. Ayrıca işletim sistemi güçlü akıllı saatler bu dosyaları çok daha hızlı bir şekilde açabilir.

Akıllı saatlerin en çok kullanılan ve beğenilen özelliklerinden biri antrenman destekçisi olmalarıdır. Sporu günlük yaşamınıza aktif olarak dahil etmiş biriyseniz tercih edeceğiniz akıllı saatin hangi spor türlerini ne şekilde desteklediğini bilmeniz sizin tercihiniz için önemlidir. Spesifik spor türlerinde (örneğin su geçirmemesi gereken durumlarda) hangi verimlilikte çalıştığını önceden öğrenmelisiniz. Yüzücüler için su geçirmez özelliğe sahip akıllı saatler doğru bir seçenektir. Eğer koşu ile ilgileniyorsanız darbelere karşı güçlü bir akıllı saat size daha uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunacaktır.

Hemen Şimdi Bir Akıllı Saat Alın

Akıllı saatler hayatımızı ciddi anlamda kolaylaştırmış durumda. Eskiden ajandamızdan, teknolojik takvimlerimizden ya da cihazlarımızdan takip ettiğimiz birçok şeyi artık giyilebilir teknolojik aletlerle, yani akıllı saatlerle kolumuzda taşıyabiliyoruz. Hangi alanla ilgileniyor olursanız olun, akıllı saate hangi amaçla ihtiyaç duyuyor olursanız olun; hem zamandan hem de sarf ettiğiniz efordan kazanacağınız kesin. Hemen şimdi bir akıllı saat alın, kolunuzda taşıdığınız asistanınızla rahatlığa kavuşun.


Devamını Oku
Ücretsiz Gönderim
500 TL ve üzeri siparişlerde
kargo gönderimi ücretsizdir.
%100 Güvenli SSL
MasterCard / Visa
Kredi kartları ile güvenli alışveriş
Pazartesi / Cuma

09:00-16:30 Arası Destek

Bizi arayabilir, destek talebi oluşturabilirsiniz.
0 212 331 27 28
Bizi Takip Edin
16.04.2024 09:12:31