X
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Sipariş Özeti Toplam 0 ürün
Sepet Tutar 0.000,00 TL
İndirimler -0,00 TL
Kargo Ücreti ÜCRETSİZ
Toplam Tutar 0.000,00 TL


SEPETİ GÖRÜNTÜLE

ALIŞVERİŞE DEVAM ET

GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

DATAGATE GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

 

1 – GENEL OLARAK:

Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. (‘‘Datagate’’), www.inbox.com.tr (‘’Site’’)’yi ziyaret eden kullanıcıların gizliliğini korumayı bir ilke haline getirmiştir. İşbu gizlilik ve güvenlik politikasında (‘‘Datagate Gizlilik ve Güvenlik Politikası’’) siteyi ziyaret edip, kullanan kullanıcılara ilişkin hangi bilgilerin Datagate tarafından toplandığını, toplanmış olan bu bilgilerin hangi şekilde kullanıldığı ve hangi şekilde korunduğu açıklanmaktadır. Ayrıca, toplanan bilgilerin, sahibi tarafından nasıl denetlenebileceği ve nasıl silinmesini talep edeceğine dair bilgilendirmeler de yer almaktadır.

2 – KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ:

Kişisel Veriler, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında saklanmakta, işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir. Kanun’un 5. Ve 6. maddelerindeki hukuki sebeplere dayanılarak kullanıcılar ile ilgili kişisel bilgiler kısmen veya tamamen, otomatik olan veya otomatik olmayan yollarla, sözleşmesel veya mevzuat çerçevesinde belirlenen diğer sebeplerle toplanmaktadır.

3 – KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI:

Datagate, kullanıcılardan toplamış olduğu Kişisel Verileri belli, açık ve kanunun izin verdiği amaçlarla işleyebilmektedir. Bu kapsamda aşağıda Kişisel Verilerin hangi amaçlarla işleneceği maddeler halinde sayılmıştır:

  • İrtibat/iletişim sağlanması,
  • Adli/idari süreçlerin yönetimi, kamu kurum ve kuruluşlarından gelen taleplere cevap verilmesi,

  • Web Sitesinin kullanım analizi,

  • Kişisel verilere ilişkin olanlar dahil, yazılı, sözlü veya elektronik olarak iletilen tüm soru, talep, öneri, şikayet ve başvuruların değerlendirilmesi, tüm bunlara cevap verilmesi,

  • Hukuki uyuşmazlıkların çözülmesi,

  • Yeni veya mevcut ürün, hizmet ve kampanyaların duyurulması, satış ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi,

  • Web Sitesi üzerinden verilen hizmetlerin sunulabilmesi ve değiştirilebilmesi,

  • Web Sitenin kullanımı sırasında karşılaşılan sorunların çözülmesini sağlamak,

  • İstatistik tutulması ve kullanımların analiz edilmesi,

  • Müşteri memnuniyeti, kalite kontrol,

  • Sanal pos ile tahsilat yapılması,

  • Sunulan ürün ve hizmetlerin uygun olarak özelleştirilmesi,

 

4 - TARAYICI ÇEREZLERİ

Çerezler, bir internet sitesini ziyaret ettiğiniz zaman oluşturulan ve cihazınıza kaydedilen küçük dosyalardır. Ziyaret ettiğiniz internet sitesindeki gezinme bilgilerinizi kaydederek çevrimiçi deneyiminizi daha kolay hale getirme amacıyla kullanılırlar. Çerezler sayesinde internet siteleri oturumunuzu açık tutabilir, kullanım tercihlerinizi hatırlayabilir veya size uygun içerikler sunabilir.

Datagate internet sitelerindeki çerezler, kullanım tercihlerinizi hatırlamak, sepete attığınız ürünleri kaydetmek veya aynı anda internet sitemizde kaç ziyaretçi olduğunu ölçümlemek benzeri farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Aynı zamanda internet sitelerimizden satın aldığınız ürünleri ve internet sitemizdeki gezinme tercihlerinizi takip edebilmemizi sağlayarak, size uygun reklamlar çıkarabilmemize de yardımcı olurlar.



Çerez Çeşitleri:

Kullanım süresine göre çerezler: 


Datagate internet sitelerinde, kullanım sürelerine göre oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanmaktadır. Oturum çerezlerinin süresi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerezler ise sabit diskinizde daha uzun bir süre veya süresiz olarak kalırlar.

Çerezin sahibi veya çerezi yerleştiren tarafa göre çerezler: 

Datagate internet sitelerinde, yerleştiren tarafa göre Datagate çerezleri ve "üçüncü taraf (third party cookie) çerezler" kullanılmaktadır.

Üçüncü taraf çerezleri, ziyaret edilen internet sitesininkinden farklı bir alan adına ait çerezlerdir. Siz internet sitemizi ziyaret ederken, farklı bir şirketin internet sitesine bağlantı verebiliriz (Örneğin: Facebook veya Twitter resmi hesaplarımıza veya YouTube'da paylaştığımız bir videoya). Bu internet sitelerinin çerezleri nasıl kullandığını kontrol edemeyeceğimiz için, detaylı bilgi almak adına ilgili şirketin çerez politikasını incelemenizi veya sitemizdeki Çerez Ayarları panelinden bu çerezleri kapatmanızı öneririz.

Kullanım amaçlarına göre çerezler:

Zorunlu Tanımlama Bilgileri: Bu kategorideki çerezler, internet sitemizin doğru şekilde çalışması için gereklidir.

Performans Tanımlama Bilgileri: Bu kategorideki çerezler sayesinde, internet sitemizin performansını nasıl artırabileceğimizi analiz ederiz.
İşlevsel Tanımlama Bilgileri: Bu kategorideki çerezler, kullanım deneyiminizi geliştirebilmemize yararlar. Örneğin, sepetinize daha önceki ziyaretinizde hangi ürünleri attığınızı kaydederek kaldığınız yerden devam edebilmenizi sağlayabiliriz.
Hedefleme Amaçlı Tanımlama Bilgileri: Bu kategoride yer alan çerezler, sitemizde yer alan reklam ortaklarımız tarafından ayarlanır. Bunlar, ilgili şirketler tarafından ilgi alanlarına yönelik profilinizi oluşturmak ve diğer sitelerde bu ilgi alanlarıyla alakalı reklamları göstermek amacıyla kullanılabilir. Bu bilgiler tarayıcınızı ve cihazınızı tekil olarak belirleyerek çalışırlar. Bu tanımlama bilgilerine izin vermediğiniz takdirde farklı internet sitelerinde size özel bir reklam deneyimi sunamayacağımızı hatırlatmak isteriz.

İnternet sitelerimizde kullandığımız bu çerezlere ek olarak, çerez ve benzeri teknolojileri mobil cihazlarınıza uygulamalarımız üzerinden anlık bildirimler iletmek için de kullanıyoruz.

Çerezleri nasıl yönetebilirsiniz?

Datagate internet siteleri veya farklı herhangi bir internet sitesine ait çerezleri kapatmak için, kullandığınız cihazlardaki tarayıcı ayarlarına giderek, çerez kullanımını sınırlandırabilir ya da tamamen kaldırabilirsiniz.

 

5 – KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI VE KORUNMASI:

Kullanıcıların paylaşmış oldukları kişisel veriler, Datagate tarafından güvenli bir biçimde saklanmaktadır. Datagate, kişisel bilgilerin gizliliğine önem vermekte, KVKK m.12 gereğince yetkisiz kişilerin erişimini engellemekle ve bilgilerin hukuka aykırı işlenmesini önlemekle yükümlü olup, bunların korunması için de gerekli teknik önlemleri almaktadır. Kişisel Verilerin yasal olmayan yollarla başka kişiler tarafından ele geçirilmesi halinde bu durum öğrenildiği anda ilgili kanun hükümlerine uyularak derhal Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na bildirilecektir.

 

6 – İLGİLİ KİŞİNİN (VERİ SAHİBİNİN) HAKLARI:

Kullanıcı, Datagate’ye başvuruda bulunarak aşağıda sayılan haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,

  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

  3. Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme,

  5. Kişisel verilerinin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

  6. KVKK m. 7 çerçevesinde kişisel verilerinin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

  7. İşbu Beyan m. 6.e. ve m. 6.f. bölümleri uyarınca yapılan işlemlerin, Kişisel Verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  8. İşlenen Kişisel Verilerinin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

  9. Kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

 

7 – KİŞİSEL BİLGİLERİN YURTİÇİ VE YURTDIŞINA AKTARIMI:

Kişisel Bilgiler yurtdışına aktarılmamaktadır. Ancak Kişisel Bilgiler, Datagate’nin hissedarlarıyla, doğrudan/dolaylı yurtiçi iştiraklerimizle, ürün teslimi veya hizmet temini amacı ile çalışılan tedarikçi ve iş ortaklarına, ürün ve hizmetlerimizin sunulması, tanıtılması ve benzeri amaçlarla işbirliği yapılan ve/veya hizmet alınan iş ortaklarımıza, kullanıcılara ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlarla paylaşılabilmektedir.

Kullanıcının yetkilendirmiş olması halinde vekil, vasi ve temsilcisine, düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi kişisel bilgileri talep etmeye yetkili kurum veya kuruluşlara ve bunların belirlediği kişilere bu bilgiler aktarılabilmektedir.

 

8 – İLETİŞİM:

Gizlilik, güvenlik ve kişisel verilerle ilgili olarak bilgi almak isteyen kullanıcılar kimliklerini tespit edecek bilgi ve belgelerle ve aşağıda belirtilen yöntemlerle veya KVK Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle www.inbox.com.tr sitesi üzerinden ulaşabileceği Başvuru Formu’nu doldurup imzalayarak Datagate’e ücretsiz olarak iletebileceklerdir:

 

  1. Başvuru formu doldurulduktan sonra ıslak imzalı bir nüshasının bizzat elden, iadeli taahhütlü posta veya noter aracılığı ile Ayazağa Mah. Mimar Sinan Sok. No:21 Seba Office Boulevard, D Blok Kat:1 No:10 Sarıyer İstanbul adresine iletilmesi,

  2. Başvuru formu doldurulup 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu kapsamındaki “güvenli elektronik imza”nızla imzalandıktan sonra güvenli elektronik imzalı formun [email protected] adresine kayıtlı elektronik posta ile gönderilmesi.

  3. Başvuru formu doldurulup mobil imza ya da ilgili kişi tarafından Datagate’e daha önce bildirilen ve Datagate’in sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle [email protected] e-mail adresine elektronik posta ile gönderilmesi.


Kişisel veri sahipleri adına üçüncü kişilerin başvuru talebinde bulunabilmesi için veri sahibi tarafından başvuruda bulunacak kişi adına noter kanalıyla düzenlenmiş özel vekâletname bulunmalıdır.

 

9 – YÜRÜRLÜK:

Datagate "Gizlilik ve Güvenlik Politikası" hükümlerini dilediği zaman sitede yayınlamak veya kullanıcılara elektronik posta göndermek veya sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Gizlilik ve Güvenlik Politikası hükümleri değiştiği takdirde, yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Ücretsiz Gönderim
150 TL ve üzeri siparişlerde
kargo gönderimi ücretsizdir.
%100 Güvenli SSL
MasterCard / Visa
Kredi kartları ile güvenli alışveriş
Pazartesi / Cuma 09:00-16:30 ARASI DESTEK
Bizi arayabilir, destek talebi oluşturabilirsiniz.
Mastercard
Visa
Iyzico
Secured by Sectigo
Pci Dss
Toplanan verilerle ilgili detaylara Çerez Politikası sayfasından ulaşabilirsiniz. Tamam
16.06.2021 19:20:48