X
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Sipariş Özeti Toplam 0 ürün
Sepet Tutar 0.000,00 TL
İndirimler -0,00 TL
Kargo Ücreti ÜCRETSİZ
Toplam Tutar 0.000,00 TL


SEPETİ GÖRÜNTÜLE

ALIŞVERİŞE DEVAM ET
Konum
Konum seç
Efsane Teslimat'lı ürünleri görmek için konum seçin
Konumu kaldır
(27.04.2024 14:02:11, 1)
(27.04.2024 14:02:11, 4)
(27.04.2024 14:02:11, 5)
(27.04.2024 14:02:11, 6)
(27.04.2024 14:02:11, 7)
(27.04.2024 14:02:11, 8)
(27.04.2024 14:02:11, 9)
(27.04.2024 14:02:11, 10)
(27.04.2024 14:02:11, 11)
(27.04.2024 14:02:11, 12)
(27.04.2024 14:02:11, 13)
(27.04.2024 14:02:11, 14)

Yapay Zeka / Translator

Ürünleri Filtrele
  1. Markalar

  2. Fiyat Aralığı

Havale İndirimi %3,00
iFlytek (Jarvisen) Smart Translator 4.0 (60 Dilde Çeviri) Online Çeviri Cihazı
(0)
Resmi Distribütör Garantili
15.499,01 TL

Translator

Dünyada birçok farklı dil aynı anda kullanılıyor. İnsanlar, iletişimlerin devamlılığı için farklı diller öğrenmeye devam ediyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte farklı dillerin anlaşılması oldukça kolaylaştı. Gerek telefonlardan gerek de farklı cihazlarda bulunan dil algılayıcıları ile dünyanın farklı bir yerindeki insanla konuşmanız oldukça kolay. Bu cihazlar içerisinde oldukça popüler olanlardan biri ise translator ürünleridir. Bu ürünler, temel olarak sesi algılayıp istenilen dile çevirme görevini yerine getiriyor. Ayrıca istediğiniz dil üzerinden bir iletişim de yaratabiliyorsunuz.IFLYTEK  Translatorler hayatımızı kolaylaştıran ürünlerden biri. Farklı coğrafyalara seyahat etmekten hoşlanıyorsanız veya işiniz ile ilgili yolculuklarınız oluyorsa translator, sizin için kolaylık sağlayacaktır. Dünyada yaşayan birçok dil var. Bu diller içerisinde aktif olarak kullanılan altmış dil mevcut. Popüler dillerin varlığının yanı sıra az bilinen diller de konuşulmaya devam ediliyor. Sizin diliniz ne olursa olsun karşınızdaki ile konuşmayı sağlamak için translatorlerden yardım alabilirsiniz. Bu cihazlar, temel olarak söyleneni algılama ve çevirme olarak çalışıyor. Söylenen cümle algılandıktan sonra seçilen dile çevrilerek sesli bir şekilde okunuyor. Böylece sizler kendi dilinizde anlayabiliyorsunuz. Ek olarak sizler de konuştuğunuzda aynı şekilde algılanıp istenilen dile göre çevirme hizmeti yapılıyor. Karşı taraf da sizin ne dediğinizi anlamış oluyor. Bu cihazlar genellikle kolay bir kullanıma sahip. Başlangıçta yapacağınız birkaç ayar ile translator cihazını kullanabilir, sürekli olarak farklı diller deneyebilirsiniz. IFLYTEK Tranlatorler farklı dillere sahip insanların iletişim kurulmasında büyük rol oynuyor. Günümüzde, birçok meslek sürekli seyahat etmek durumunda. Bu seyahatlerde pratik ve yararlı cihazların kullanılması işleri kolaylaştırır. Ayrıca birçok farklı marka IFLYTEK translator modelleri üretiyor. Bu modeller arasında fiyat ve özellik bakımından farklar mevcut. Sizler de translator cihazlarını karşılaştırarak inceleyebilirsiniz.

Birbirinden Farklı Translator Çeşitleri: IFLYTEK 

Birçok marka içerisinden translator cihazları incelendiğinde farklı cihazlar ile karşılaşılıyor. Bu cihazlar temel olarak elektronik dil çevirici olmasının yanı sıra farklı çeşitler farklı özelliklere de sahip oluyor. İlk olarak dijital IFLYTEK translator çeşitleri içerisinde akıllı ekranlı çeviriciler mevcut. Bu translator çeşidi sayesinde karşı tarafın söylediğini ve dildeki karşılığını ekranda görebiliyorsunuz. Akıllı ekrana sahip translator çeşitleri oldukça popüler. Bu dijital dil çeviriciler mini telefon boyutuna sahip oluyorlar. Dış tasarım olarak da telefona benzer bir görünüşleri var. Akıllı ekrana sahip translator cihazları arasında da markalar farklılık yaratabiliyor. Bazı modellerde dil desteğinin yanı sıra internet bağlantısı, wife hizmeti, fotoğraf kamerası gibi ek hizmetler de bulunuyor. Ek hizmetlere sahip olan translator modelleri diğerlerine göre farklı fiyatlara sahip oluyor.  Bir diğer translator çeşidi ise telefon bağlantısıyla çalışabilen dijital çeviricilerdir. Bu translator modeli oldukça küçük ve ekrana sahip olmayan modeldir. Bu cihazın kullanımı telefon ile birlikte sağlanır. Öncelikle telefonunuza bağladığınız translator cihazınızın içerisine istediğiniz dilleri yüklemeniz gerekir. Bundan sonra komutlara uyarak istediğiniz dil üzerinden çevirme işlemi yapabilirsiniz. Bu da diğerleri gibi ses çıkışına ve ses algılayıcılarına sahiptir. Genellikle şarjlı olan bu tür, kullanıcıya gidilen her yerde kolaylık sağlıyor. Küçük bir kutu formunda olması le birçok yere götürebilir, yolculuklarınızda yanınızda bulundurabilirsiniz. Bir diğer translator çeşidi ise hassas algılama sistemine sahip olan dijital dil çeviricilerdir. Bu cihazlar, genellikle gürültü azaltma özelliğine sahip olup sınıf ve toplantılar için kullanılır. Önemli toplantılarda dil desteği gereken durumlarda bu hassas translator cihazlarından birinden yardım alabilirsiniz. Ayrıca sınıfta, farklı dillerdeki eğitimleri için kendi dilinizi ayarlayarak cihazı kullanabilirsiniz. Dijital dil çeviri cihazları farklı kapasitelere sahip oluyor. Bu depolama alanları zamanla işlevini yerine getiriyor. Depolama alanları dolarsa, usb kablosu aracılığı ile farklı bir cihazınıza bağlayarak bu alanı boşaltmanız mümkün. Böylece işleriniz aksatmadan çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Sizler de IFLYTEK translator seçimi üzerinde düşünüyorsanız, neden kullanacağınızı göz önüne alarak doğru kararı verebilirsiniz. Toplantılarda, sınıfta, yolculuklarda, röportajlarda kullanacağınız translator cihazları için farklı çeşitleri incelemeniz yararlı olacaktır. Farklı çeşitler farklı özelliklere sahip olup işiniz için en uygun olanını seçmeniz mümkün. Dijital dil çeviriciler sayesinde dünyada konuşulan birçok dil ile iletişim kurmamız mümkün oluyor. Bu diller içerisinde az bilinen ama hala aktif olarak kullanılan diller de mevcut. Sizler de markalar arası translator çeşitlerini inceleyebilir, kendinize uygun olanı tercih edebilirsiniz.

IFLYTEK Translator’ın Pratik Kullanım Özellikleri

IFLYTEK Translator cihazları farklı özelliklere sahiptir. Bu özellikler hayatımızı kolaylaştırmanın yanı sıra pratiklik de sağlıyor. Bir toplantıda veya bir görüşmede kendinizi ifade etmek için bu cihazlardan yardım alabilirsiniz. IFLYTEK Translator özellikleri farklı çeşitlere göre şekilleniyor.. BU özellikler, markaya ve çeşide göre değişebiliyor. Fakat IFLYTEK  translator cihazları, genel olarak belirli özelliklere sahip. Bu özelliklerin ilki kelime dağarcıdır. Kelime dağarcığı, bir dili konuşabilmek için en önemli faktörlerden biridir. Cihazın kelime dağarcının zengin olması kullanıcı açısından oldukça önemli bir noktadır. Birçok dijital dil çevirici cihazının kelime dağarcığı birbirinden farklılık gösterir.  Spor, eğitim, sağlık alanındaki terimleri kelime dağarcığı içerisinde içeren cihazlar oldukça yarara sağlayacaktır. Tercih etmeden önce bu noktaya dikkat etmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Bir diğer translator özelliği ise ses tanımadır. Bu cihazı kullandığınız kişiler farklı ses tonlarına sahiptir. Bu durumda translator cihazlarının ses tanıma özelliği oldukça işlevsel ve hassas olarak tasarlanır. Böylece farklı insanların dillerini algılama ve çevirme işlemi kolaylaşır. Bu IFLYTEK  translator özellikleri içerisinde hız da bulunuyor. Hız oldukça önemli bir özelliktir. Karşı tarafın konuşmasını hemen algılayabilmesi ve onu çevirebilmesi aranızdaki iletişimin devamlılığını sağlar. Translator cihazları farklı hızlara sahip. Bazıları 0,5 bazıları 0,7 saniyede yanıt veriyor. Dijital dil çeviricilerin temel prensibi dili doğru çevirmek ve sesli olarak sunabilme özelliğidir. Fakat hız da bu özellikler kadar önemli bir noktadır. Röportaj yaparken veya bir toplantıdayken çeviricilerin hızları önem arz eder. Translator özellikleri arasında dil seçimi ve dil zenginliği de işlevsel bir özelliktir. İndirilen dillere çevrimdışı erişimin sağlanması ile internetin bulunmadığı herhangi bir noktada iletişim kurabileceğimizi gösterir. Dünya çapında iki yüzden farklı dil konuşuluyor. Bu diller içerisinde altmışa yakını aktif olarak popülerliğini devam ettiriyor. Bu dilleri önceden cihazınıza indirebilir veya internet bağlantısı ile birlikte çeviri işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Diller, farklı bölgelerde farklı aksanlarda konuşuluyor. Bu noktada translatorler, farklı aksanları da tanıyabilme özelliğine sahip oluyorlar. Böylece dünyanın herhangi bir yerinde konuşulan ve farklı aksana sahip insanlarla iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda tasarım da önemli bir özelliktir. Hafif olması, taşınabilmesi ve dayanıklı olması bu cihazların tercih edilmesini etkiler. Translatorler, ses algılayıcı hassas mikrofonlara sahip oluyor. Bu sebeple uzaktan konuşmayı algılayabilmeleri mümkün. Dijital dil çeviricilerin özellikleri onların seçiminde önemli bir etken olarak karşımıza çıkıyor.

IFLYTEK Translator Modellerinin Çoklu Dil Seçenekleri

Dijital dil çeviriciler ya da translatorler, insanların hayatlarında kolaylık sağlayan cihazlardan biri. İş açısından farklı diller ile iletişim halinde olan insanlar için bu cihazlar oldukça kullanışlı cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. Temel dillerden ziyade farklı dil seçenekleri de sunabilmesi, iletişimin sürdürülebilmesini sağlıyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte iletişim kurmak istediğimiz kişilerin dillerini öğrenmemiz gerekmiyor. Bu diller ile iletişimimizi sağlayan translator cihazları yeterli oluyor. Dünyanın farklı yerlerinde konuşulan dil, algılanıp karşılık veriliyor. Ayrıca IFLYTEK translator dil seçenekleri skalasının geniş olması insanlar için farklı alanlarda yarar sağlıyor. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz şekilde küçük ve taşınabilir bu cihazlar, hem sesinizi algılayabiliyor hem de cevap verebiliyor. Akıllı ekrana sahip translatorler aynı zamanda metni ekrana yansıtıyor. Böylece seslendirmekten ziyade metni kendiniz de okuma şansını yakalıyorsunuz. Bu cihazlar, yüksek pil ömrü ile çalışıyor. Pili için sürekli değişimler yapmanıza gerek yok. Uzun bir zaman rahatlıkla translatorleri kullanabilirsiniz. Cep boyutunda ince ve küçük tasarımlar yolculuklarınızda size sorun çıkarmayacaktır. Birçok meslek alanınd abu dijital dil çeviricilere ihtiyaç oluyor. Örneğin dünyanın farklı yerlerinde röportaj yapan biri olarak bu çeviricilere şüphesiz ihtiyaç duyacaksınız veya sık sık toplantılara katılan biri iseniz  farklı dillerle karşılaşmanız mümkündür. Bu durumlarda translator cihazları oldukça kolay ve pratik bir çözüm sunuyor. Sizler de birçok farklı dille sık sık akarşılaşıyorsanız bu cihazlardan yardım alabilirsiniz. Translator cihazları, birçok insan tarafından oldukça kullanılan bir dijital alettir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte sözlüklerin yerini translator cihazlar aldı. Dünyada bulunan birçok farklı dilleri bu cihaz aracılığı ile anlamanız mümkün oluyor. Translator cihazı seçerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar mevcut. Bunlar, cihazın çevirme hızı, dil kapasitesi ve kelime dağarcığı gibi konulardır. Ayrıca translator cihazlarının tasarımları da küçük ebatlı olup taşınması kolay cihazlardır. Farklı dillere sahip translator cihazlar sizler için en uygun seçim olacaktır. Böylece gideceğiniz herhangi bir yerdeki dile adaptasyon sağlayabileceksiniz. Translator seçiminde ses algılama özelliği de önemli bir noktadır. Sesi doğru algılayıp yazıya geçirmesi veya anlaşılır bir şekilde çeviri yapması, dijital çeviriciler için önem arz eder. Translator seçiminizde markaları birbiriyle karşılaştırıp özellikleri inceleyebilirsiniz. Translatorler farklı özelliklere sahip olmaları ile birlikte kalite açısından da farklılıklara sahiptirler. Sizlere kolaylık sağlayacak bu cihazları, doğru bir şekilde tercih etmek için özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Kolay Kullanım Özellikleri

Translatorler dil algılamak konusunda oldukça başarılı cihazlar. Bu cihazlar sayesinde nerede olursak olalım farklı dile sahip insanlarla iletişim kurabiliyoruz. Kolay kullanıma sahip olan translatorler kullanıcılar için oldukça ideal cihazlar olarak yer alıyor. Birçok marka farklı özelliklere sahip translatorler üretiyor. Bu cihazlar, kullanım olarak da farklılık gösteriyor. Genel olarak tüm translator cihazları aynı kullanım etrafında şekilleniyor. Öncelikle cihazı kullanacak kişi, cihazın kurulumunu yapmalıdır. Kurulum çok adımlı bir nokta değildir. Ana dil ve ek diller gibi faktörler seçilerek kelime dağarcığı indirilir. Böylece çevrilecek olan dil için bir hazırlık yapılır. Ardından belirli otomatik bağlantı ayarları yapılır ve cihaz kullanıma hazır hale gelir. Translator cihazlar genellikle usb girişine sahip cihazlardır. Bu girişi telefonunuza bağlayarak ana ekranı olmayan translator cihazlarının kurulumunu  girişi telefonunuza bağlayarak ana ekranı olmayan translator cihazlarının kurulumunu yapabilirsiniz. İnsanlar kolay IFLYTEK translator kullanımı ile pratik bir şekilde iletişim kurabiliyorlar. Sadece iletişim için değil aynı zamanda program veya sınıf gibi noktalarda farklı dil çevirileri yapmak mümkün. Kurulumu oldukça kolay olan bu dijital dil çevirme cihazlarının kullanımı da oldukça pratik. Algılanacak olan dil seçilip mikrofon özelliğini etkinleştirmek yeterli olacaktır. Farklı markalar, otomatik olarak dil algılayıcılarına sahip translator cihazları üretiyor. Translator kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta cihazın sesi algılayabileceği yakınlıkta olmasıdır. Aksi halde cihaz sesi algılayıp kelimeleri tanıyamaz. Aynı zamanda cihaz içerisinde var olmayan veya indirilmeyen bir dilin algılanması mümkün değildir. Bu yüzden önceden dilin seçilip indirilmesi veya internete bağlı bir şekilde dilin o anda indirilmesi gerekir. Her translator cihazı kullanım kılavuzu içerir. Bu kılavuzları okuyarak doğru kullanıma sahip olabilirsiniz. Birçok insan translator cihazını keyifle kullanıyor. Translator kullanımının pratik olması IFLYTEK translator kullananlar için kolaylık sağlıyor. Ayrıca taşınabilmesi ve hafif olması da yolculuklar için ideal bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Translator cihazları şarjlı veya pilli olarak üretiliyor. Şarjlı IFLYTEK translatorler, birkaç gün dayanabilecek şekilde üretiliyor. Böylece şarj sıkıntısı çekmeyeceksiniz. Ayrıca hemen şarj olabilme özellikleri ile istediğiniz zaman kullanıma hazır olacaklar. Dünyanın farklı yerlerinde konuşulan dillerin her birini öğrenmemiz mümkün olmuyor. Ana ve popüler diller öğrenilebiliyor. Fakat az konuşulan dillerin öğrenilmesi de zor oluyor. İş seyahatleriniz, yolculuklarınız ve toplantılarınızda bu dilleri konuşan insanlarla anlaşmak için translatorlerden yardım alabilirsiniz. Kolay kurulum ve kullanım özellikleri ile kullanıcılar için pratik cihazlar olarak tercih ediliyor.

IFLYEK Translatorler Avantajları ve Fiyatları

Dijital dil çevirici cihazlar birçok marka tarafından piyasaya sunuluyor. Bu markalar, kalite, özellik ve çeşit bakımından translator cihazlarını farklılaştırıyor. Bu farklılıklar da cihazların fiyatlarını etkiliyor. Öncelikle cihazın kalitesi fiyatlar üzerinde değişikliklere neden oluyor. Kaliteli bir translator ile diğer cihazlar arasında belirgin fiyat farkları oluyor. Bu noktada kaliteli bir cihaz tercih etmeniz uzun yıllar kullanmanızı sağlayacaktır. Kalite hem cihazın dış malzemesine hem de içerisindeki kelime dağarcığı gibi özelliklere bağlıdır. Kelime dağarcığı geniş olan ve çeşitli alanlarda terimlere sahip olan translator araçları kullanıcılar için birçok yarar sağlayacaktır. Bunun yanı sıra cihazın içerisine dahil edilebilecek dil sayısı gibi etkenler de cihazların fiyatlarını farklılaştırır. Translator cihazlar aynı anda birden fazla dil seçeneği sunarlar. Bu noktada cihazın içerisinde kaç tane dil indirme yapabileceğiniz de fiyatlar üzerinde etkilidir. Depolama alanı, translator cihazlar için önemli bir özelliktir. BU özellikleri göz önüne alarak bir seçim yapabilirsiniz. Fiyatları etkileyen bir diğer nokta da markadır. Markalar, kendi fiyat skalaları içerisinde bir fiyat belirlerler. Böylece markanın popülaritesi gibi durumlar da fiyatları etkiler. Sizler de translator cihazlar içerisinde kendi bütçenize uygun bir tercih yapabilirsiniz.Aynı zamanda kullanıcılardan IFLYTEK translator yorumları alabilir, kendi cihazınızın özelliklerin belirleyebilirsiniz. Translator seçiminde birçok faktör etkili olur. Bu faktörlerden biri ise cihazın hassasiyetidir. Ses hassasiyeti yüksek olan cihazlar dil algılama konusunda daha pratik bir çözüm sağlayacaktır. Aynı şekilde hoparlör, ses giriş ve çıkışları da önemli noktalardandır. Dijital dil çeviriciler kullanıcılara birçok yarar sağlıyor. Birçok alanda kullanılan bu cihazlar, farklı özelliklere sahip olsalarda da temel olarak dil çevirme özelliğine sahip oluyorlar. Sesli destek, kelime dağarcığı gibi özellikler de bu pratikliği yüksek standartlara çıkaran özelliklerdir. Ayrıca kullanıcıların dijital dil çevirici cihazları tercih etmesinde IFLYTEK translator avantajları da devreye giriyor. Farklı dile sahip insanlarla iletişim kurmanız, onları anlayabilmenizi sağlayan bu cihazlar aynı zamanda farklı dilleri de indirmenizi sağlıyor. Bu dilleri, sizlere lazım olduğu dönemlerde indirebilir, yolculuklara çıkarken gerekli olan dilleri cihaza yükleyebilirsiniz. Bir değil birden çok dil desteği sağlayan translatorler, iletişim açısından oldukça yararlı cihazlardandır. Teknolojik gelişmeler ile birlikte hayatımızı kolaylaştıracak ürünlere sahip olabiliyoruz. Sözlükleri incelemek ve dilleri öğrenmeye çalışmak eskisi kadar yapılan aktivitelerden değil. Translator cihazları sayesinde farklı dile sahip insanlarla kolayca anlaşmanız mümkün. Sizler de kendinize uygun translator cihazlarını inceleyebilirsiniz.


Devamını Oku
Ücretsiz Gönderim
500 TL ve üzeri siparişlerde
kargo gönderimi ücretsizdir.
%100 Güvenli SSL
MasterCard / Visa
Kredi kartları ile güvenli alışveriş
Pazartesi / Cuma

09:00-16:30 Arası Destek

Bizi arayabilir, destek talebi oluşturabilirsiniz.
0 212 331 27 28
Bizi Takip Edin
27.04.2024 14:02:11