X
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Sipariş Özeti Toplam 0 ürün
Sepet Tutar 0.000,00 TL
İndirimler -0,00 TL
Kargo Ücreti ÜCRETSİZ
Toplam Tutar 0.000,00 TL


SEPETİ GÖRÜNTÜLE

ALIŞVERİŞE DEVAM ET
Konum
Konum seç
Efsane Teslimat'lı ürünleri görmek için konum seçin
Konumu kaldır
(19.04.2024 23:10:01, 1)
(19.04.2024 23:10:01, 4)
(19.04.2024 23:10:01, 5)
(19.04.2024 23:10:01, 6)
(19.04.2024 23:10:01, 7)
(19.04.2024 23:10:01, 8)
(19.04.2024 23:10:01, 9)
(19.04.2024 23:10:01, 10)
(19.04.2024 23:10:01, 11)
(19.04.2024 23:10:01, 12)
(19.04.2024 23:10:01, 13)
(19.04.2024 23:10:01, 14)

Oyun Dünyası / Oyun Konsolu

Ürünleri Filtrele
  1. Markalar

  2. Fiyat Aralığı

Havale İndirimi %3,00
Microsoft Xbox Series S (Gen 9) 512GB Oyun Konsolu - RRS-00010
(1)
Microsoft Türkiye Garantili
16.398,98 TL
Havale İndirimi %3,00
Microsoft Xbox Series X 1 TB SSD Diablo IV RRT-00037 Premium Edition Oyun Konsolu
(0)
Microsoft Türkiye Garantili
26.299,00 TL

Oyun Konsolu

Teknoloji, birçok birey için yeni eğlence alanlarının açılmasında etkili olmuştur. Hemen hemen birçok şeyin dijitalleştiği bu çağda oyun oynamak da bu dijitalleşmeden nasibini almıştır. Başta genç bireyler olmak üzere sanal oyunlara ilgi son dönemlerde yoğun bir ilgiye sahiptir. Yapay zeka ve görsel grafiklerin ilerlemesi ile oyuncuların beğenisine sunulan farklı oyun türleri vardır.

Oyun konsolu başta farklı içerikteki oyunların oynanması olmak üzere birçok işlemi yapabileceğiniz bir teknolojik cihazdır. Bu cihaz genellikle yüksek grafik çözünürlüğüne sahip özel temalı oyunları oynayabilmeyi mümkün kılar. Oyun oynamanın yanı sıra birçok aplikasyonu da içinde barındırabilir. Oyun oynamak dışında film ve dizi izleyebilir, müzik dinleyebilir veya internete bağlanabilirsiniz. Oyun konsolları sizlerin oyun zevkini arttırabilecek bir cihazdır. Görüntü ve ses kalitesini yüksek seviyede sunar böylece oyunun grafik özelliklerine daha net hakim olabilirsiniz. Ayrıca sahip olduğu oyun kolu gibi ekipmanlarla oyununuzu daha etkili bir biçimde oynayabilirsiniz. Sizler de oyun konsolu fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız sayfamıza göz atabilirsiniz.

Xbox Nedir?

Dijital oyunlara olan sevgi, son yıllarda katlanarak artmaktadır. Başta gençler olmak üzere her kesimden bireyin ilgisini çeken bu oyunlar aynı zamanda oyun sektörünün de gelişimine katkıda bulunuyor. Xbox oyun konsolu bir dünya markası olan Microsoft tarafından üretiliyor. Televizyon bağlantısı ile çalışan bu oyun konsolu, hızlı işletim sistemi, yüksek grafik kartı özelliği ve yeterli depolama alanı ile dikkatleri üzerine çeker.

Kasım 2001’de ürettiği ilk oyun konsolu ile tüm dünya çapında ses getiren Xbox, ürettiği yeni modelleri ile de son teknolojinin getirdiklerini sunmaya devam ediyor. Her dönemde farklı cihaz özelliklerine sahip serilerinde oyunları en keyifli hali ile oynayabileceksiniz. Her bir modelinde gerek depolama alanı gerek işletim sisteminin geliştirilmesi ile oyunları oldukça akıcı bir biçimde oynayabilirsiniz. Özellikle oyunlarda yüksek çözünürlük arayanlardanım diyorsanız Xbox serisi ile bu isteğinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Xbox serisi kullanıcılarına oyun dışında farklı özellikler de sunar. Bu özelliklerin başında Microsoft tarafından sunulan aplikasyonlar yer alır. Telefon, akıllı televizyon ve bilgisayarlarda kullanılan birçok uygulamayı da bu cihazda kontrol edebilirsiniz. Örneğin Netflix veya YouTube gibi uygulamaları kullanabilir hatta Microsoft Store tarafından sunulan uygulamalara da göz atarak sizin için uygun olanını indirebilirsiniz. Xbox serisi oyun veya eğlence ile anılsa da oyun zevkinizi yarıda kesmeniz gereken durumlarda da sizin için kullanışlı olacaktır. Microsoft Office programları ile ödev veya iş yazılarınızı hazırlayabilir, maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Hızlı işletim sistemi sayesinde tüm bu yaptıklarınızı oldukça akıcı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Xbox serisi birçok oyunu kolaylıkla oynamanızı sağlar. Oyun konsolları ile uyumlu tüm oyunların kolaylıkla çalışabildiği güçlü ve güncel bir iç donanıma sahiptir. Yüksek seviye işletim sistemi gerektiren oyunları Xbox farkıyla denemenizi öneririz.

 

Xbox Serisi ile Oyun Deneyiminizi Farklılaştırın

Xbox, yaklaşık 20 yıl önce Microsoft firması tarafından üretilen bir oyun konsoludur. Çıkış yaptığı dönemde dünyanın birçok noktasında kısa sürede popülerliğe ulaşmıştır. Her bir modelinde en güncel işletim sistemini ve ekran grafiklerini kullanmaktadır. Oyun severler için oyunun akıcı olması yani oyunun yüksek FPS ile çalışması oldukça önemlidir. RPG oyunlarında bu ölçüt çok daha önemlidir. Karakter yönetimi oyunlarında karakterin mücadelesinde görüntünün netliği ve oyunun akıcılığı daha da önem kazanır. Görüntü kalitesi ve FPS için bakıldığında Xbox serisi en iyi oyun konsolu modellerinde liste başına oynamaktadır.

Microsoft markası ürettiği oyun konsolu ile oynanabilecek birçok oyunu da üretmektedir. Xbox markası için üretilen Microsoft oyunları Xbox ile daha yüksek bir FPS ayarında rahatlıkla oynanabilir. Özellikle hızlı aksiyon gerektiren ve yüksek sistem gereksinimine ihtiyaç duyan RPG oyunlarında kullanıcı deneyiminin gelişmesine de katkı sunar.

Xbox sahibi olanlar oyun deneyimlerini farklılaştırmak isteyebilir. Xbox birçok oyunun oynanmasını mümkün kılan bir donanıma sahiptir. Xbox, kullanıcılarına birçok oyunu bir anda ulaştırabilmek için özel bir abonelik sistemine sahiptir. Dileyen kullanıcılar Xbox game pass özelliği sayesinde aylık abonelik ile birçok oyuna erişim sağlayabilir. Birçok Xbox oyun konsolu sahibi game pass özelliği ile başta RPG olmak üzere birçok farklı kategorideki oyunlara erişim fırsatına sahip. Xbox game pass sürekli değişen bir oyun kütüphanesine sahip. Ayrıca yeni çıkan oyunları abonelerine sunuyor. Bu sayede yeni çıkan oyunları satın almadan deneyimleme şansına sahip olabilirsiniz. Xbox game pass oyunları arasında Halo serisi, Red Dead Redemption II ve Forza Horizon 5 gibi kült oyunları bulabilirsiniz. Xbox game pass nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise aylık abonelik sistemi şeklinde verilir. Xbox aldıktan sonra hesap oluşturmanız ve aboneliğinizi başlatmanız gerekir. Dilerseniz aylık dilerseniz de yıllık abonelikten yararlanabilirsiniz.

Xbox Nasıl Kullanılır?

Xbox oyun konsolları arasında tüm dünyada yüksek bir popülerliğe sahiptir. Bu yüksek popülerlik, farklı Xbox serilerinin ortaya çıkışı ile daha da yükselmiştir. Xbox cihazını ilk defa kullanacak biri için cihazın nasıl hazır hale getirileceği büyük bir merak konusudur. İlk bakışta karmaşık duran cihaz kurulumu sanıldığı kadar zor değildir.

Sahip olduğunuz cihaz size hazır olarak gelir. Xbox nasıl açılır sorusu sorulurken ek bir kuruluma ihtiyaç duyulup duyulmadığı sıklıkla sorulur. Oyun konsolunuzu televizyona veya PC’ye bağladıktan sonra cihaz üzerinde olan açılış düğmesine basmalısınız. Dilerseniz bu açılışı Xbox oyun kolu üzerinde bulunan Xbox simgesi tuşuna basarak da yapabilirsiniz. Açılış yaptıktan sonra kol üzerinde bulunan A tuşuna basmalısınız. Oyun konsolunuzu kullanacağınız yerde kablosuz internet bağlantısı olması önemlidir. Özellikle game pass özelliği ve kurulum için internet bağlantısı gereklidir. Konsol kurulumunu yaparken dil seçimi yapmayı unutmayınız. Bunun yanı sıra sizden görüntü ayalarını da belirlemenizi isteyecektir. Cihaz modelinize göre bu ayarlamayı yapabilirsiniz. Ayrıca görüntü kontrast ve ışık ayarını da yapabilirsiniz.

Cihaz kurulumu yaparken yer seçimi yapılması da beklenir. Ülke ve şehir seçimini doğru ve eksiksiz bir şekilde yapmalısınız. Xbox Türkiye olarak işaretlemelisiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra da cihazınıza ilk güncellemesi gelecektir. Cihaz güncellemeleri cihazın daha kararlı bir şekilde çalışmasını sağlar. Son olarak cihazınıza uygulama indirmek başta olmak üzere diğer özelleştirme imkanlarına erişmek için hesap oluşturmalısınız. Hali hazırda Microsoft hesabınız mevcutsa bu hesabınızı kullanabilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa hesap oluştur kısmından hesabınızı yönergeleri izleyerek oluşturabilirsiniz. Hesabınızı oluşturduktan sonra Microsoft Store üzerinden farklı uygulamalar indirebilir, cihazınızı dilediğiniz ölçüde özelleştirebilirsiniz.

Oyun Konsoluna Sahip Olmanın Avantajları Nelerdir?

Oyun konsolu, oyun severler için oyun deneyimini üst seviyelerde sunan teknolojik bir cihazdır. RPG oyun severler için yüksek çözünürlük ve akışkan bir oyun deneyimi sunar. Oyun teknoloji her geçen gün çok daha üst seviyedeki grafik işlemcilerine ihtiyaç duyacak oyunlar üretmektedir. Oyunların geçtiği evrenler için daha fazla ortam detayı eklenmektedir. Bu detaylar oyuncuyu oyunun içine çekerek adeta o evrenin bir parçası olabilmesini sağlar. Yüksek grafikler yüksek çözünürlük isteyen cihazlara duyulan ihtiyacı daha da arttırır. Özellikle bir oyunu yüksek grafik ayarlarında oynamayı tercih ediyorsanız oyunun akıcılığının da aynı seviyede olması gerekir. Oyunlarda donma ve loop sorunu bir süre sonra oyun zevkinin düşmesine sebep olur.

Oyun konsolu diğer oyun oynanabilen cihazlara göre daha yüksek işletim sistemine sahiptir. Bu sayede yüksek işletim sistemi gereksinimine sahip oyunları dilediğiniz ayarda oynayabilirsiniz. Ayrıca yüksek depolama kapasiteleri sayesinde birçok oyunu cihaz içinde barındırabilirsiniz. Xbox konsol ile birçok oyunu bir arada tutabildiğiniz gibi dilerseniz farklı uygulamaları da yükleyebilirsiniz. Örneğin televizyonunuzda YouTube veya Netflix gibi uygulamalar yoksa bu uygulamaları Xbox ile indirerek televizyonunuzda film ve dizi keyfi yapabilirsiniz. Ayrıca internet bağlantısı mümkün olduğu için bu cihaz üzerinden internete giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz ödevlerinizi veya işlerinizi tamamlayabilir dilerseniz oyun oynamayı bıraktığınız anlarda internette gezinti yapabilirsiniz.

Oyun yükleme açısından oyun konsolları sizlere çok daha rahat bir kullanım sunar. İşletim sistemleri oyun yükleme üzerine programlanan oyun konsolları oyunların hızla kurulumunu tamamlar. Oyun konsolları size yalnızca işletim sistemi ve grafik özellikleri açısından rahat bir oyun deneyimi sunmaz. Konsol kullanıcıları kanepeye rahatça uzanarak geniş bir ekrandan oyun oynamanın tadını çıkarabilirler. Böylece oyun esnasında konforunuzdan ödün vermezsiniz. Ayrıca çift kişilik oyun imkanı sunan oyun konsolları sayesinde arkadaşınız veya partnerinizle keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Çift oyun kolu seçeneği birçok oyun türünde desteklenmektedir. Böylece çift kişilik bir eğlence imkanına kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Oyun Konsolu Cihazlara Nasıl Bağlanır?

Oyun konsolları eğlence amaçlı kullanılan elektronik cihazlardır. Ancak bu cihazlar tek başına kullanılamamaktadır. Cihazınızı çalıştırmak ve hatta oyun oynamak için televizyon veya monitöre ihtiyaç duyarsınız. Oyun konsolu sahipleri genellikle televizyon kullanmayı tercih ederler. Daha geniş bir ekranda oyun deneyimine sahip olmak konsol kullanımını daha keyifli bir hale getirir. Oyun konsolu tv’ye nasıl bağlanır sorusunun cevabı kablo ile bağlanır şeklinde verilebilir. Ancak bu noktada kullanacağınız kablo türü televizyonun türüne göre farklılık gösterir. Örneğin eski bir televizyona oyun konsolunuzu bağlayacaksanız VGA kablo türünü kullanmanız gerekir. VGA kablonun HD yayın verebilen bir formatta olması daha iyi bir görüntü deneyimi kazanmanıza imkan verir.

Yeni model televizyonlarda ise HDMI kablosu ile bağlantı yapabilirsiniz. HDMI kablosu VGA kablosuna göre çok daha kolay bir şekilde bağlanabilir. Ayrıca oyunu çok daha yüksek bir çözünürlükte oynamanızı da sağlar. HDMI kablosu ile bağlantı kurulan TV’ler sayesinde oyun kalitesinin tüm detaylarını kolaylıkla görebilirsiniz. Ayrıca ses kalitesinde de TV’nin kalitesi büyük rol oynar.

Televizyona bağlantı oyun konsolları için elzemdir. Ancak bazı oyun konsolu kullanıcıları oyun konsolu bilgisayara nasıl bağlanır sorusunu sormaktadırlar. Oyun konsolu ve bilgisayar bağlantısı çok sık tercih edilen bir durum değildir. Ancak bazı masaüstü bilgisayarlar yüksek çözünürlüklü ekrana sahiptir. Bu durumda kullanıcı sahip olduğu konsolu bilgisayara bağlamayı tercih edebilir. Oyun konsolları bilgisayara da bağlanabilir. HDMI kablosu ile oyun konsolunuzu bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Sizler de oyun konsolu fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız sayfamıza göz atarak modeller hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

               

 

 

               

                

Devamını Oku
Ücretsiz Gönderim
500 TL ve üzeri siparişlerde
kargo gönderimi ücretsizdir.
%100 Güvenli SSL
MasterCard / Visa
Kredi kartları ile güvenli alışveriş
Pazartesi / Cuma

09:00-16:30 Arası Destek

Bizi arayabilir, destek talebi oluşturabilirsiniz.
0 212 331 27 28
Bizi Takip Edin
19.04.2024 23:10:01