X
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Sipariş Özeti Toplam 0 ürün
Sepet Tutar 0.000,00 TL
İndirimler -0,00 TL
Kargo Ücreti ÜCRETSİZ
Toplam Tutar 0.000,00 TL


SEPETİ GÖRÜNTÜLE

ALIŞVERİŞE DEVAM ET
Konum
Konum seç
Efsane Teslimat'lı ürünleri görmek için konum seçin
Konumu kaldır
(27.04.2024 14:09:23, 1)
(27.04.2024 14:09:24, 4)
(27.04.2024 14:09:24, 5)
(27.04.2024 14:09:24, 6)
(27.04.2024 14:09:24, 7)
(27.04.2024 14:09:24, 8)
(27.04.2024 14:09:24, 9)
(27.04.2024 14:09:24, 10)
(27.04.2024 14:09:24, 11)
(27.04.2024 14:09:24, 12)
(27.04.2024 14:09:24, 13)
(27.04.2024 14:09:24, 14)

Elektrikli Ev Aletleri / Robot Süpürge

Ürünleri Filtrele
  1. Markalar

  2. Fiyat Aralığı

Havale İndirimi %3,00
Ecovacs Deebot T9 Vacuum Robot Süpürge
(4)
Ecovacs Türkiye Garantili
14.699,00 TL
Havale İndirimi %3,00
Ecovacs Deebot N8 Pro Vacuum Robot Süpürge
(0)
Ecovacs Türkiye Garantili
12.299,00 TL
Havale İndirimi %3,00
Yeedi Vac Mop Station Vacuum Robot Süpürge
(0)
Yeedi Türkiye Garantili
14.999,00 TL
Havale İndirimi %3,00
Ecovacs Deebot N8 Vacuum Robot Süpürge
(0)
Ecovacs Türkiye Garantili
8.999,00 TL
Havale İndirimi %3,00
Soultech RB002 Akıllı Temizleme Robotu Vacuum & Mop
(0)
Soultech Türkiye Garantili
6.999,00 TL
Havale İndirimi %3,00
Soultech  RB001 Akıllı Temizleme Robotu Vacuum & Mop
(0)
Soultech Türkiye Garantili
6.199,01 TL
Havale İndirimi %3,00
Ecovacs Deebot T20 Omni Vacuum Robot Süpürge
(0)
Ecovacs Türkiye Garantili
37.199,00 TL

Robot & Dik Süpürge

Zemin temizliğinde son yıllarda en sık tercih edilen ürünlerin başında robot süpürgeler ve dik süpürgeler yer alıyor. Robot süpürge ve şarjlı süpürge modelleri ayrı ayrı birçok avantaj sağlıyor. Gelişen teknoloji ile her geçen gün daha sık kullanılmaya başlanan bu iki ürün ev işlerinin daha pratik hale getirilmesine destek sağlıyor. Robot süpürgelerin fiziki güce ihtiyaç duymadan çalışması ve dikey süpürgelerin geleneksel süpürgelerde yaşanan kablo kargaşasını ortadan kaldırması ürünlerin tercih edilebilirliğini artırıyor. Son günlerde zemin temizlemek için yeni bir ürün arayışında olan kullanıcılar genellikle iki ürün arasında kararsız kalıyor. Eğer sizde yeni bir zemin temizleme ürünü arayışındaysanız aynı kararsızlığı yaşıyor olmanız muhtemel. Kullanım rahatlığı, fiyatlar ve sektörün öncü markalarının her 2 ürünü üretmesi gibi etmenler karar sürecini daha zorlu hale getiriyor. Peki, uygun ürünü seçerken hangi kriterlerin göz önünde bulundurulması öneriliyor? Dilerseniz öncelikle robot süpürge ve dikey şarjlı süpürge hakkında merak edilen detayları sırayla inceleyelim.

Robot Süpürge Nedir?

Robot süpürgeler son dönemlerde en sık tercih edilen elektronik aletler arasında yer alıyor. Ev temizliğine farklı bir soluk kazandıran robot süpürgeler 2009 yılından günümüze varlığını güçlenerek sürdürüyor. Akıllı robot süpürgeler kullanımının konforlu olması, fiziki güce ihtiyaç duymaması ve evde az yer kaplaması gibi birçok avantaj sağlıyor. Robot süpürge kullananlar tarafından yapılan yorumlar incelendiğinde en sık kablo, fiş kullanımına ve çekme kuvvetine ihtiyaç duyulmaması özellikleri ön plana çıkıyor. Ev temizliğine farklı bir bakış açısı kazandıran robot süpürgeler en yalın haliyle geleneksel elektrikli süpürgelerin insan etkileşimi olmadan çalışan türü olarak tanımlanıyor.

Süpürme işlemini kendi kendine yürüten robot süpürgeler şarj ile çalışıyor ve birçok farklı modeli bulunuyor. Akıllı robot süpürge modelleri her türlü zeminde kullanılabiliyor. Kullanım alanının koşullarına hızla adapte olabilen ürün zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. Robot süpürge haritalama özelliği ile çalıştığı alanın haritasını kaydederek komutlarla veya önceden yapılan planlama ile evin farklı noktalarını temizleyebiliyor. Robot süpürge tavsiye ve öneri içerikleri incelendiğinde en sık uzaktan kontrol edilebilmesinin sağladığı avantajlar ön plana çıkıyor.

Robot Süpürge Nasıl Kullanılır?

Ürünün kameralı robot süpürge ve kızılötesi ışınlar yardımı ile çalışan olmak üzere farklı seçenekleri bulunuyor. Lokalizasyon özelliği ile temizlenmesi gereken yerleri tespit eden ürün, şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna giderek şarjını dolduruyor. Şarj işlemi tamamlandığında kalan alanların temizliğine devam edilebiliyor. Robot süpürgelerin pil ömrü yaklaşık olarak 2 saat civarında oluyor. Xiaomi robot süpürge gibi sektörün öncü markalarına ait ürünler akıllı telefonlar ile uzaktan kontrol edilebiliyor. Robot süpürge yorum ve tavsiye içerikleri incelendiğinde toz toplama sepetinin kullanışlı olması ve navigasyon özelliğinin güçlü olması dikkat çekiyor. Robot süpürgeler genellikle yuvarlak şekilde oluyor. Ürünün merdiven benzeri yüksek zeminlerden düşmesi benzeri sorunlar yaşanmıyor. Robot süpürge fiyatları ürünün kalitesi ve özelliklerine göre farklılık gösteriyor. En iyi robot süpürge seçeneğinin belirlenmesinde en önemli rolü kullanıcı ihtiyaçları belirliyor.

Robot Süpürge Nasıl Temizlenir? Robot Süpürgeler Hangi Sıklıkta Temizlenmelidir?

Robot süpürge kullanıcıları tarafından en sık merak edilen konuların başında ürünün hangi sıklıkta temizlenmesi gerektiği yer alıyor. Ürünün rutin aralıklarla olacak şekilde ortalama ayda 2 kez temizlenmesi öneriliyor. Ürünün toz haznesinin temizlenmesi ve fırça başlıkların belirli aralıklarla yıkanması gerekiyor. Yıkanan parçaların kurutulmasının ardından yerine yerleştirilmesi önem taşıyor. Süpürgenin ana fırçasının su ve sabun yardımı ile yıkanması, tekerlek kısımlarının rutin aralıklarla kontrol edilmesi de ürünün daha verimli kullanılmasını sağlıyor. Ürünün rutin bakımı sırasında tekerlek kısmının da kontrol edilmesi gerekiyor. Tekerleklerin iç kısmına sıkışan materyaller tespit edildiğinde tekerleklerin de çıkarılarak temizlenmesi gerekiyor. Xiaomi akıllı robot süpürge gibi hepa filtre özelliğine sahip ürünlerde filtrelerde yıkanarak temizlenebiliyor. Robot süpürgelerin temizlik adımları ürünün modeli ve özelliklerine göre farklılık gösterebiliyor. Peki, robot süpürge seçiminde hangi detaylara dikkat edilmesi öneriliyor?

Robot Süpürge Seçerken Hangi Detaylara Dikkat Etmelisiniz?

Günümüzde sektörün öncü markaları farklı özelliklere sahip robot süpürge modelleri ile hizmet sunuyor. Programlanabilen temizlik saatleri, robot destekli süpürgeler, otomatik boşalan çöp kutuları gibi birçok farklı özelliğe sahip modeller bulunuyor. Akıllı robot süpürge seçiminde öncelikle ihtiyaçlarınızı net şekilde belirlemeniz gerekiyor. Örneğin evinizin büyüklüğü, evcil hayvan varlığı, bütçeniz ve uzaktan kontrol seçeneğine ihtiyaç duyma durumunuz gibi birçok faktör model seçiminde önem taşıyor. Daha uygun bütçeler için öngörülemeyen düzende çalışan ve mobilyalarda sekerek çalışan modeller olduğu gibi optik sensörler ile çalışan modeller de bulunuyor. Evinizin eşya yoğunluğu, ürünün emiş gücü ve mobilyalarınızın altı da göz önüne alınması gereken detaylar arasında yer alıyor. Bazı ürünler parkelerde çok etkili sonuçlar sağlarken halı gibi zeminlerde yetersiz kalabiliyor. Evinizde yoğun halı kullanımı varsa halı algıladığında daha yüksek emiş gücü ile çalışan modelleri tercih etmeniz öneriliyor. Alt segment ürünler halı püsküllerine takılabildiği gibi hayvan tüylerini de istenilen şekilde alamıyor. Ürünün paspaslama özelliği de düşünülmesi gereken detaylar arasında yer alıyor. Evinizin zemini açık alanlardan oluşuyor ve paspas konusunda yardım almak istiyorsanız süpürme ve silme işlemlerini yapabilen modeller tercih etmeniz gerekiyor. Robot süpürge seçiminde incelenmesi gereken detaylar arasında düşme sensörü, batarya ömrü ve otomatik şarj özellikleri de yer alıyor. Günün genelini ev dışında geçiren kullanıcılar için uzaktan programlanabilen ve otomatik şarj özelliği bulunan cihazlar ciddi avantajlar sağlıyor. Ses konusu sizin için önem arz ediyorsa ürünün çalışma esnasında çıkardığı ses seviyesini de incelemeniz tavsiye ediliyor.

Şarjlı Dikey Süpürge Nedir? Nasıl Faydalar Sağlar?

Dikey şarjlı süpürge kullanımı zemin temizliğinde her geçen gün daha yaygın hale geliyor. Geleneksel elektrik süpürgelerine kıyasla daha az yer kaplayan ve daha detaylı temizlik olanağı sağlayan ürün kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor. Kablosuz kullanım imkânı ve yüksek emiş gücü ile evin her köşesi detaylı şekilde temizlenebiliyor. Dik olarak kullanılabilen ve kablosuz olan ürün hayatımıza katılalı uzun yıllar oluyor. Geçmiş yıllarda şarj süresinin yeterli olmaması ve emiş gücünün geleneksel elektrik süpürgesine kıyasla düşük olması gibi nedenlerle yaygın şekilde kullanılmayan ürün artık hayatı kolaylaştıran ürünler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Motor gücü artırılan ve şarj süresi artan kablosuz şarjlı süpürge artık ergonomik tasarımı ile vazgeçilmez elektronik ürünler arasında yer alıyor. Uzun yıllardır hayatımızda olan geleneksel süpürge modellerinde yaşanan kablo karmaşası dikey süpürgelerin tercih edilebilirliğini artırıyor. Temizlik sırasında kablonun yeterli gelmemesi, kablonun çeşitli yerlere takılması ve fişin prizden çıkması gibi can sıkıcı durumların ortadan kalkması kullanıcıları değişiklik yapma konusunda cesaretlendiriyor. Temizlik sınırlarının priz noktalarına bağlı olmadan belirlenmesi kullanıcı deneyimini artırıyor. Tek parça halinde sunulan ürün sağladığı hareket özgürlüğünün yanı sıra farklı alanlara taşıma sırasında da kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Süpürge başlığında yer alan teker sayesinde ürün her türlü zeminde kolaylıkla kullanılabiliyor.

Dikey Süpürgeler Nasıl Kullanılır?

Yeni nesil kablosuz şarjlı süpürge kullanımı ile temizliğe ayrılan zaman ve enerjiden tasarruf edilebiliyor. Geleneksel elektrik süpürgesi kullanımında çok fazla emek harcanması ve efor sarf edilmesi gerekiyor. Dikey süpürgeler ise çok fazla eğilmenize veya baskı uygulamanıza gerek kalmadan konforlu temizlik olanağı sağlıyor. Şarj ünitesinden çıkarılan dikey süpürgeler ile ekstra baskı uygulanmadan kolaylıkla temizliğe başlanabiliyor. Farklı alanlara özel geliştirilen başlıklar ve ergonomik tasarımı ile eğilmenize gerek kalmadan süpürme işlemi tamamlanabiliyor. Pratik kullanımı ile şarjlı dikey süpürgeler omurga hastalıklarından şikâyetçi olan kişiler için ideal bir kullanım sağlıyor. Ürün güçlü emiş gücü ve tüm alanları temizlemeye uygun şekilde tasarlanan ergonomik duruşu ile daha etkili temizlik yapmanıza imkan tanıyor. Daha derin temizlik yapılması sonucunda uzun vadede evinizi süpürme sıklığında azalma görülüyor. Kablosuz şarjlı süpürge fiyatları ürünün modeli, markası ve sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösterebiliyor. Ürün özellikleri oldukça geniş bir yelpazede inceleniyor. Peki dikey şarjlı süpürge seçiminde hangi detaylara dikkat etmeniz öneriliyor?

Dik Süpürge Seçerken Hangi Detaylara Dikkat Etmelisiniz?

Dik süpürge son zamanlarda oldukça sık tercih edilen zemin temizliği çözümleri arasında yer alıyor. Eğer sizde şarjlı süpürge almayı planlıyorsanız bazı detayları dikkate almanız gerekiyor. Dikey süpürge modeline karar vermeden önce ilk olarak ihtiyaç ve önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor. Ürünü hangi büyüklükte bir alanda kullanacağız, bütçeniz ve öncelikleriniz ürün seçiminde yol gösterici rolü oynuyor. Öncelikle ürünün watt gücünün performansı ile eş değer tutulmaması gerekiyor. Yüksek watt her zaman yüksek çekim gücü anlamına gelmiyor. Ürünün çekim gücünü detaylı şekilde incelemeniz gerekiyor. Ürünün hafif ve kullanımının pratik olması da dikkate alınması gereken detaylar arasında yer alıyor. Ürünün ağırlığı ve manevra kabiliyetinin de isteklerinize uygun şekilde seçilmesi konforlu kullanım olanağı sağlıyor. Son yıllarda elektrik süpürgelerinde dikkate alınan toz torbalı ve toz torbasız, su filtreli, gibi seçenekler ürün seçiminde kafa karışıklığına neden olabiliyor. Örneğin Xiaomi şarjlı süpürge gibi bazı ürünlerin hava çıkışında hepa benzeri filtreler yer alıyor. Bu tarz özel filtreler dışarıya minimum toz atılmasını sağlıyor. Yüksek filtrasyon özelliğe sahip bu ürünler hazne içine çekilen tozların o bölümde kalmasını sağlıyor. Hava çıkışından eve toz yayılmaması özellikle astım ve alerji hastaları için önem taşıyor. Elektrik süpürgesinin sesi de kişisel isteğe bağlı olarak değerlendirilmesi gereken detaylar arasında yer alıyor. Ürünün garanti süresi, marka bilinirliği ve aparatlarının kalitesi de ihtiyaçlar ve bütçe doğrultusunda gözden geçirilmesi gerekiyor. Evde yoğun halı kullanılması veya alerjik hastalıkların var olması durumunda ise döner fırçalı süpürgelerin tercih edilmesi öneriliyor. Halı dövücü fırçası olan ürünler ile koltuk ve yatak gibi alanlarda da toz akarları ciddi oranda azaltılabiliyor.

Robot Süpürge ve Şarjlı Dik Süpürge

Robot süpürgelerin ve dikey şarjlı süpürgelerin birçok farklı çeşidi bulunuyor. Kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda belirleyeceğiniz önceliklere uygun seçim yapmanız en verimli sonuçları almanıza olanak sağlıyor. Yüksek emiş gücü, minimum fiziki efor ve maksimum toz hapseden yapıdaki ürünlerin hangisinin sizin için en uygunu olduğu günlük kullanım alışkanlıklarına göre farklılık gösteriyor. Hayatın her alanında artan teknoloji kullanımı ile her geçen gün daha yaygın hale gelen bu ürünlerin ikisi de kendine has avantajlar sağlıyor. Robot süpürge ve dik süpürgelerin sağladığı ortak faydaların başında hiç şüphesiz temizliğe ayıracağınız zamanının azaltılması olanağı yer alıyor.

 

 

 

 

 

Devamını Oku
Ücretsiz Gönderim
500 TL ve üzeri siparişlerde
kargo gönderimi ücretsizdir.
%100 Güvenli SSL
MasterCard / Visa
Kredi kartları ile güvenli alışveriş
Pazartesi / Cuma

09:00-16:30 Arası Destek

Bizi arayabilir, destek talebi oluşturabilirsiniz.
0 212 331 27 28
Bizi Takip Edin
27.04.2024 14:09:24