X
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Sipariş Özeti Toplam 0 ürün
Sepet Tutar 0.000,00 TL
İndirimler -0,00 TL
Kargo Ücreti ÜCRETSİZ
Toplam Tutar 0.000,00 TL


SEPETİ GÖRÜNTÜLE

ALIŞVERİŞE DEVAM ET
Konum
Konum seç
Efsane Teslimat'lı ürünleri görmek için konum seçin
Konumu kaldır
(27.04.2024 11:51:38, 1)
(27.04.2024 11:51:39, 4)
(27.04.2024 11:51:39, 5)
(27.04.2024 11:51:39, 6)
(27.04.2024 11:51:39, 7)
(27.04.2024 11:51:39, 8)
(27.04.2024 11:51:39, 9)
(27.04.2024 11:51:39, 10)
(27.04.2024 11:51:39, 11)
(27.04.2024 11:51:39, 12)
(27.04.2024 11:51:39, 13)
(27.04.2024 11:51:39, 14)

Giyilebilir Teknoloji / Sanal Gerçeklik

Ürünleri Filtrele
  1. Markalar

  2. Fiyat Aralığı

Havale İndirimi %3,00
Oculus Quest 2 128 GB All-In-One VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü
(0)
İthalatçı Garantili
24.799,20 TL
Havale İndirimi %3,00
Oculus Quest 2 256 GB All-In-One VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü
(0)
İthalatçı Garantili
26.999,00 TL
Havale İndirimi %3,00
Htc Vive Focus 3 Sanal Geçeklik Gözlüğü
(0)
Resmi Distribütör Garantili
54.919,01 TL
Havale İndirimi %3,00
% 5
Pico 4 128 GB All-In-One VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü
(1)
İthalatçı Garantili
21.999,00 TL 20.899,00 TL
5 GÜN
21 SAAT
48 DK.
37 SN.
Havale İndirimi %3,00
HTC Vive XR Elite Sanal Gerçeklik Gözlüğü
(0)
Resmi Distribütör Garantili
73.119,00 TL
Havale İndirimi %3,00
Oculus Meta Quest 3 128 GB All-In-One VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü
(0)
İthalatçı Garantili
40.999,00 TL

Sanal Gerçeklik

İnsanlar gerçek dünyayı beş duyu organları ile algılayabilme özelliğine sahiptirler. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bu gerçeklik sanal alem içinde var olmaya başladı. Sanal gerçeklik, insanların sanal dünyayı birçok duyusu ile algılayabilmesi için tasarlanan dijital bütünlüğe verilen isimdir. Sanal gerçeklik, birçok insan tarafından deneyimlemek isteyen ve birçok ürün sayesinde deneyimlenebilen bir olgudur. Teknolojinin yüksek standartlara ulaşması ile birlikte, sanal gerçeklik ürünleri de artmaya başladı. Farklı kullanım alanları için tasarlanan bu ürünler birçok alanda insanlara kolaylık sağlıyor. Oyun deneyimini oldukça keyifli hale getiren sanal gerçeklik oyunları da piyasa da mevcut. Kullanıcılar bu sanal gerçeklik ürün çeşitliliği içerisinden kendilerine uygun olanı tercih ederek farklı alanlarda kullanılabilir. Teknolojik gelişmeler ile birlikte sanal gerçeklik çeşitliliği de artıyor. Bu şekilde farklı deneyimler yaşamak mümkün oluyor. Gerçek dünyanın sınırlarını aşmak isteyen insanlar için sanal dünyada bulunmak oldukça keyifli olacaktır. Bunun yanı sıra bu sistemin oluşturulması ve insan duyu organları tarafından algılanması için belirli ürünler kullanılmak durumunda kalıyor. Bu ürünleri kullanmadan sanal gerçeklik dünyasına ulaşmak mümkün değil. Sanal gerçeklik gözlükleri, sanal gerçeklik eldivenleri gibi birçok çeşit ürün bulunmakta. Bu ürünler farklı duyu organlarına hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Böylece hem görme hem de dokunma için farklı dış aksamlara sahip ürünleri kullanmanız gerekiyor. Sanal gerçeklik, teknolojinin insanlara sunduğu keyifli bir dünya. Bu dünyanın içerisinde oyun oynayabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Kullanıcılar tercihlerine göre sanal gerçeklik sayesinde farklı deneyimler yaşayabilir.

Sanal Gerçeklik Kullanım Alanları

Farklı bir seçenek olarak sanal gerçeklik, hayatın birçok alanına girmiş bulunmakta. Birçok farklı alanda sanal gerçeklik kullanılıyor ve sanal gerçekliğin bazı alanlarda verimliliği arttırdığı keşfediliyor. İnsanlar, sanal gerçeklik kullanım alanları içerisinden kendilerine yarar sağlayacak bir tecrübe edinirler. İlk olarak eğitim alanı sanal gerçeklik teknolojisinden yarar sağlayan bir alan. Öğrenciler, birçok derste soyut kavramları öğrenmeye çalışırken sanal gerçeklik teknolojisi ile onları kavrama ve algılama güçleri yükseliyor. Örneğin fizik dersleri için üç boyutlu sanal bir dünya yaratılabilir. Eğitim alanında sanal gerçeklik ürünleri oldukça kullanılıyor. Bir diğer kullanım alanı ise sağlık alanıdır. Sanal gerçeklik ürünleri, sağlık alanında farklı bir dönem ortaya çıkarttı. İnsan vücudunun izlenmesi ve analiz edilebilmesi sanal gerçeklik ürünleri ile mümkün oluyor. Detaylı ameliyatlarda veya tedavilerde sanal gerçeklik ile önceden analiz edilen hastalığın tedavisi daha kolay oluyor. Sağlık alanında birçok gelişme için önayak olan sanal gerçeklik, farklı keşifler ile de insanların hayatına dahil oluyor. Sanal gerçekliğin bir diğer kullanım alanı ise mimarlık alanıdır. İnşaat sürecinde olan binalar için tasarlanmış halleri sanal gerçeklik teknolojileri ile oluşturulabiliyor. Böylece satıcılar ve alıcılar için büyük kolaylık sağlanmış olunuyor. Evlerin görünümlerinden ziyade evleri gezme fırsatı da yakalayabiliyorsunuz. Sanal gerçeklik, mimarlık alanı için oldukça kullanışlı bir alandır. Henüz inşaatı tamamlanmamış evler için son hallerinin görülmesi alıcı olan insanlar için oldukça önemlidir. Sanal gerçekliğin bir diğer kullanım alanı ise kültür alanıdır. Farklı ülkeleri gezmek için artık oraya ayak basmanız gerekmiyor. Bulunduğunuz yerde, farklı coğrafyaları keşfedebilir, kültürleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca müzeler, kültür-sanat etkinlikleri de sanal gerçeklik ürünleri aracılığı ile keşfedilebilir. Farklı bir ülkeyi tanımak için sanal gerçeklik ürünlerinden birini kullanarak orada dolaşmanız yeterli olacaktır. Sanal gerçeklik ürünleri farklı çeşitlerde piyasada bulunuyor. Bu ürünlerin kullanım alanlarını kullanıcılar kendilerine uygun bir seçim yaparak belirleyebilirler. Sanal gerçeklik kullanım alanları içerisinden oldukça popüler olan alanlardan biri ise eğlence alanıdır. Oyun oynamayı seven insanlar için sanal gerçeklik teknolojileri farklı deneyimler yaşatıyor. Sanki oyunun içindeymiş gibi hissettiren bu ürünler, aynı zamanda ses, titreşim gibi ek özellikler ile de destekleniyor. Eğlence alanın içerisine filmler de dahildir. Sanal gerçeklik teknolojisinin gelişmesi ile birlikte insanlar, film konularına sanal gerçekliği de dahil ettiler. Farklı türlerde sanal gerçeklik konulu filmleri inceleyebilirsiniz. Böylece farklı bir dünya tecrübe edebiliyorsunuz. Sanal gerçeklik kullanım alanları, insanlara oldukça geniş bir yelpaze sunuyor.

Sanal Gerçeklik Ürünleri

 Sanal gerçeklik teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte piyasaya farklı çeşitlerde vr ürünleri dahil olmaya başladı. Bu ürünler içerisinden en fazla kullanılan sanal gerçeklik ürünü ise sanal gerçeklik gözlüğü çeşitleridir. Sanal gerçeklik gözlükleri, bilgisayara bağlı olarak kullanılan mercek temelli bir teknolojidir. Bu gözlükleri takarak sanal dünyada gezinebilir, keşfetmek istediğiniz alanları keşfedebilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlükleri ile görme ve duyma duyumuz etkin halde çalışır. Bu durum da gerçekliğe oldukça yakın bir algı oluşturur. Bunun yanı sıra eldiven, koku maskesi gibi farklı parçalar da bulunmaktadır. Bu parçalar, sanal gerçeklik gözlükleri ile birlikte kullanılır. Böylece sanal dünyayı birçok duyu organı ile hissedebilirsiniz. Sanal gerçeklik eldivenleri de sanal gerçeklik ürünlerinden biri. Bu eldivenler, sanal dünyada bir noktaya dokunduğunuzda oranın hissiyatını elinizin içerisinde hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca bir cisme dokunduğunuzda geri bildirim gibi parmaklarınızda geri refleksi oluşturuyor. Böylece sanal dünyada gerçeklik hissini keşfedebiliyorsunuz.  Sanal gerçeklik ürünlerini iki farklı kategoride inceleyebiliriz. Bu ürünler bilgisayar tabanlı ürünler ve mobil tabanlı ürünler olarak ikiye ayrılır. Bilgisayar tabanlı sanal gerçeklik ürünleri, kablolar aracılığı ile bilgisayara bağlı bir şekilde çalışır. Bilgisayar içi simülasyonlar sanal gerçeklik ürünlerine yansıtılır. Bilgisayara bağlı olduğu için kullanıcının hareketini kısıtlama ihtimali olsa da gerçeklik konusunda oldukça gelişmiş ürünlerdir. Bir diğer çeşit ise mobil tabanlı ürünlerdir. Bu ürünler akıllı telefonlara uzaktan veya doğrudan bağlantılı bir şekilde çalışır. Herhangi bir kablo bağlantısından ziyade ürünün içerisine yerleştirilir. Bu sanal gerçeklik ürünleri içerisinde bulunan sanal gerçeklik gözlüklerinin ön kısmına telefon yerleştirilerek çalıştırılır. Mobil tabanlı sanal gerçeklik ürünleri, kişinin hareketini kısıtlamaz. Bir diğer çeşit ise bağımsız çalışan sanal gerçeklik ürünleridir. Bu ürünler, herhangi bir aygıta bağlanmadan kendi donanımları ile çalışır. Bu ürünler içerdikleri kodlarla beraber yüksek standartlara sahip ürünlerdir. Bu farklı sanal gerçeklik sistemleri, insanlara farklı deneyimler kazandırıyor. Sanal gerçeklik ürünleri sayesinde yapay bir dünya içerisine girilebiliyor. Bu sistemler, teknolojinin gelişmesi ile birlikte çeşitleniyor. Aynı zamanda sanal gerçeklik ürünleri farklı sanal gerçeklik uygulamaları  ile de kullanılmakta. Gerçekliğin yüksek standartlarda hissedilmesi için bu uygulamalar birçok çeşit içeriyor. Sanal gerçeklik ürünleri için tasarlanan farklı geliştirici uygulamalar, sanal dünyanın hissedilebilirliğini daha fazla arttırıyor. Yapay zeka ürünlerinden olan sanal gerçeklik sistemleri teknoloji içerisinde ön plana çıkan oluşumlardan. Sizler de sanal gerçeklik ürünlerini inceleyebilir, farklı deneyimler için çeşitleri keşfedebilirsiniz.

Sanal Gerçeklik Gözlüklerinin Özellikleri

Sanal gerçeklk ürünleri içerisinden olan sanal gerçeklik gözlükleri, birçok marka tarafından piyasaya sunuluyor. Sanal gerçeklik gözlükleri, sanal dünyayı 3D özelliği ile görme açısına taşıyan ürünlerdir. Bu ürünler, birçok alan içerisinde kullanılıyor. Farklı görüntüleri yansıtarak insanlara gerçeklik hissiyatını veren sanal gerçeklik gözlükleri, farklı özelliklere sahip olarak üretiliyor. Bu gözlükler, geniş görme açıları ve yüksek piksel özellikleri ile kullanıcılara gerçek bir keyif yaşatıyor. Sanal gerçeklik gözlükleri, oyunlarda, filmlerde ve videolarda kullanılabiliyor. Sanal gerçeklik gözlükleri birçok alana eşlik ediyor. Eğitim, eğlence ve mimarlık alanında kullanabileceğiniz bu ürünleri, farklı markalar arasında karşılaştırabilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü özellikleri genel olarak belirli etkenler çerçevesinde şekilleniyor. Bu özelliklerden en önemlisini ekran olarak ele alınabilir. Yüksek ekran kalitesi, sanal gerçeklik gözlükleri için oldukça önemli bir nokta. Piksel  kalitesinin yüksek olması, görüntü açısından daha gerçekçi bir deneyim yaşatacaktır. Bu noktada sanal gerçeklik gözlüğü seçiminde piksel ve ekran özelliklerine dikkat edilmesi gerekir. Sanal gerçeklik gözlüğü özelliklerinden biri ise ses çözünürlüğüdür. Görüntü kadar ses de gerçeklik hissi için önemli bir özelliktir. Seslerin net ve açık olarak kişiye ulaşması gerekir. Oyun içerisinde veya film izlerken seslerin kesilmemesi, herhangi bir harekette ses aksamalarının olması önemli bir özelliktir. Sanal gerçeklik gözlüklerinde ses seviyesinin ayarlanması ve dış gürültünün azaltılması da önemli bir noktadır. Sanal gerçeklik gözlüğü özellikleri içerisinden duyulara etki eden görüntü ve ses özellikleri insanlar için oldukça önemli özelliklerdendir. Bunun yanı sıra, gözlüğün konforu da işlevsel bir yer tutar. Takıldığı andan itibaren rahatsızlık vermeyen, konforlu bir gözlük gerçeklik deneyimini yüksek standartlara çıkaracaktır. Ayrıca her kafa yapısına uygun olması ve optiklerinin ayarlanabilir olması da önemli bir noktadır. Gözlük kullanan insanlar için ayarlanabilir sanal gerçeklik gözlükleri oldukça pratiktir. Bu nedenle bu ürünleri incelerken özelliklerine dikkat ederek bir seçim yapmalısınız. Hem donanım hem de tasarım olarak konforlu ürünler sizlerin rahatlığını sağlayacaktır. Ergonomik yapıda olan sanal gerçeklik gözlükleri de taşınabilir olup farklı alanlarda kullanılabilir. Dayanıklı ve güçlü tasarımlara sahip olan sanal gerçeklik gözlükleri, uzun yıllar kullanılabilir. Ayrıca farklı çeşitlerden biri olan sanal gerçeklik gözlüğü kumandalı ürünler de çok fazla kullanılan vr ürünlerinden biridir. Bu ürünler, hem görme ve duyma hem de dokunma duyusunu harekete geçirerek gerçeklik hissiyatını yükseltiyor. Sizler de tercih edeceğiniz sanal gerçeklik gözlüklerini farklı markalardan keşfederek, özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Oyunculara Özel Sanal Gerçeklik Gözlükleri

Oyun severler, teknolojinin gelişimi ile ortaya çıkan yeni ürünleri deneyimlemekten keyif alıyorlar. Farklı ürünler içerisinde yer alan ve yeni popülerleşmeye başlayan sanal gerçeklik gözlükleri de çok fazla tercih edilen oyun teknolojilerinden biri. Bu gözlükler birçok alanda insanlara yardıme etmesinin yanı sıra oyunlar için de çok fazla kullanılıyor. Oyunların içerisine bu gözlükler ile dahil olarak bir karakter rolünde oyunu oynayabiliyorsunuz. Bu gözlükleri tercih ederken sanal gerçeklik oyun seti çeşitleri de inceleyebilirsiniz. Bu oyun setleri tek kişi için tasarlanabildiği gibi birçok oyuncunun dahil olabileceği şekilde de tasarlanıyor. Bu setler, farklı türlerde tasarlanıyor. Bu türler içerisinden kendi zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Oyun oynarken onun içerisine girmek ve gerçekliği yüksek standartlarda yaşamak sanal gerçeklik gözlükleri ile mümkün oluyor. Sizler de farklı markalar içerisinden kendinize uygun oyun setlerini ve gözlükleri inceleyebilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlükleri sayesinde oyun keyfi gerçeklik ile ikiye katlanıyor. Sanal gerçeklik gözlükleri mobil cihazlara veya bilgisayara bağlanarak oyunu yansıtıyor. Bu oyunlar kullanıcılar için geniş bir seçme şansı yansıtıyor. Evinizde veya dışarıda herhangi bir alan seçtikten sonra gözlüğün kurulumunu yapabilirsiniz. Bu adımdan sonra oyun ile gözlüğü bağlamanız yeterli olacaktır. Kafanıza taktığınız sanal gerçeklik gözlüğü ve ek parçalarını kullanarak oyun oynayabilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü kumandası ve ses eklentileri, farklı oyunlar için insanlara keyifli bir deneyim yaşatıyor. Farklı sanal gerçeklik gözlüğü oyunları ve yeterli donanım ile kendinizi oyunun içinde hissedebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, insanlar hobilerini sanal aleme taşıyorlar. Birçok alan sanal dünyada var oluyor. Bu alanlar içerisinde olan eğlence alanı da keyifli bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Bilgisayar veya mobil oyunlar ile ilgilenen insanlar için oyunun gerçekliği yaşattığı deneyimi de yükseltir. Bu nedenle sanal gerçeklik gözlükleri, oyun deneyimini gerçekçi yaşamak isteyen insanlar için oldukça uygun bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Sanal gerçeklik gözlükleri sadece oyun alanında değil aynı zamanda farklı alanlarda da insanlara yarar sağlıyor. Eğitimin soyut alanlarında veya farklı kültürleri keşfetmek için kullanılabiliyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte sanal gerçeklik simülasyonları da farklılaşıyor. Bu simülasyonlar, ince ayrıntılara sahip olup gerçek dünyaya benzer bir şekilde tasarlanır. Böylece sanal gerçeklik simülasyonları içerisinden farklı alanları incelemeniz mümkün. Aynı zamanda farklı ülkelerin tanıtımları ve gezileri için de sanal gerçeklik gözlükleri kullanılıyor. Sanal gerçeklik gözlüklerinin birçok alanda aynı anda kullanım sağlaması insanların tercih etme sebeplerinden biri. Sizler de sanal gerçeklik gözlüklerini farklı alanlarda keşfedebilir, kendinize uygun simülasyonlar ile tercih edebilirsiniz. Farklı oyun setlerini sanal gerçeklikle birleştirerek gerçekçi bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.  

Sanal Gerçeklik Ürünleri Fiyatları

  Son dönemlerde sanal gerçeklik ürünleri farklı markalar tarafından piyasaya sunuluyor. Bu ürünler, farklı özellikte ve kalitede olup fiyat farkları içeriyor. Fiyatlar kaliteye göre değişiklik gösteriyor. Uzun süre kullanılabilecek, sağlam tasarıma sahip olan ürünler fiyat bakımından daha yüksek oluyor. Uzun süreli bir kullanım için tercih edecekseniz kaliteli ürünler ekonomik olacaktır. Bunun yanı sıra sanal gerçeklik ürünlerinin fiyatları özelliklere göre de değişiklik gösteriyor. Donanım özellikleri, görüntü çözünürlüğü gibi birçok özellik fiyatlar üzerinde etkilidir. Sanal gerçeklik ürünleri içerisinde yer alan gözlükler, birçok marka tarafından piyasaya sunuluyor. Bu markalar, farklı çeşitlerde gözlükler üretiyor. Aynı zamanda sanal gerçeklik gözlükleri ek parçalar da içeriyor. Bu parçalar, sanal dünyanın gerçek deneyimi için oldukça yararlı araçlardandır. Sanal gerçeklik gözlüğü fiyatları genel olarak aynı skalda hareket ediyor. Farklı markalar, bu gözlükleri tasarımı, donanımı gibi özelliklere göre fiyat değişikliğine gidiyor. Sanal gerçeklik ürünleri birçok farklı alanda kullanılıyor. Bu alanlar içerisinde sanal gerçeklik oyunları ve sanal gerçeklik uygulamaları bulunuyor. Sizler de uygulamalar ve oyunlar içerisinden kendi zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Sanal gerçeklik filmleri, geçmişten günümüze kadar sanal gerçekliğin gelişimini temsil eden türlerdendir. İnsanlar, sanal gerçekliğe her zaman meraklı olup normal dünyanın sınırlarını aşmak için birçok keşif yapmaya devam ediyor. Sanal gerçekliği konu alan filmlere göz atabilirsiniz. Sanal gerçeklik uygulamaları da insanlara otomotiv ve spor alanında birçok olanak sağlıyor. Araba kullanmayı öğrenen insanlar veya spor yapan insanlar için bu sanal gerçeklik ürünleri yardımcı oluyor.  Sanal gerçeklik, sanal dünyayı gerçek standartlarda yaşamamızı sağlayan bütünlüktür. Sanal gerçeklik, keşfedildiği günden beri farklı ürünler ile destekleniyor. Bu ürünler eğitim, eğlence, mimarlık, spor gibi alanlarda etkin olarak kullanılıyor. İnsanlar bu ürünleri birçok alanda aynı anda kullanmak için tercih ediyorlar. Çok yönlü özellikleri ile farklı dünyaları keşfetmeyi sağlayan sanal gerçeklik ürünleri içerisinden kendinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Sanal gerçeklik ürünleri içerisinde çok fazla tercih edilen vr gözlükleri, farklı markalar tarafından farklı fiyatlarda kullanıcıya sunuluyor. Özellikler ve kalite açısından değişiklik gösteren bu ürünleri inceleyebilir, bütçenize uygun bir tercih yapabilirsiniz.

 

Devamını Oku
Ücretsiz Gönderim
500 TL ve üzeri siparişlerde
kargo gönderimi ücretsizdir.
%100 Güvenli SSL
MasterCard / Visa
Kredi kartları ile güvenli alışveriş
Pazartesi / Cuma

09:00-16:30 Arası Destek

Bizi arayabilir, destek talebi oluşturabilirsiniz.
0 212 331 27 28
Bizi Takip Edin
27.04.2024 11:51:39